Nemogućnost putovanja, promena avionske karte

Pozdrav vama,

Šta će se desiti ukoliko ne budem mogao otputovati datuma za koj je karta kupljena? Ne zanima me refundacija karte, a kupio bih kartu za jedno putovanje Wizz Airom.

Hvala za odgovor

ODGOVOR

Ukoliko isključivo ne želite refundaciju avionske karte druga opcija je promena datuma putovanja. Ukoliko ste kartu kupili na Aerogaga.com potrebno je da nam na info@aerogaga.com pošaljete upit sa željenim datumom putovanja. Promena je isključivo dostupna za putovanje istom avio kompanijom.

cta pogledaj letove

Da pogledate ponudu Wizz Air letova kliknite OVDE

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA