Otkazivanje karte za Kopenhagen

Rezervisao sam kartu za 26.05.2012 god do Kopenhagena, u pitnju je let JAT sa polaskom u 14.00h iz Beograda
Medjutim želeo bih da otkazem rezervaciju jer mi je iskrslo nesto neplanirano a kartu sam uplatio i sada me interesuje sta dalje?
Hvala unapred.

ODGOVOR

U ponedeljak ćemo proveriti sa aviokompanijom da li imate pravo na refundaciju nekih taksi i u kom iznosu i obavestićemo vas putem maila.

Ponudu letova i cene za drugi datum kada budete želeli da letite pogledajte na linku Aviokarte za Kopenhagen

Rezervacija avio karata

Instrukcije kako da obavite online rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A ako vam treba neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na broj 0800/085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +38162/280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Avionsku kartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Kopenhagen poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Danskoj

Na linku Hoteli u Kopenhagenu pogledajte raspoložive hotele i cene tokom vašeg boravka.

Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osobe koje će biti gost hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA