Preusmeravanje aviona zbog magle

Zamolio bih Vas da mi odgovorite je li sve u redu sa slijetanjem aviona u Beograd jer sam čuo da se avioni preusmjeravaju u Niš zbog magle. Odgovorite mi brzo jer ujutru putujem iz Pariza preko Beča za Beograd.
Hvala unaprijed!

ODGOVOR

Sletanje aviona po magli

U petak uvece su avioni sletali u Niš, za vikend je bilo sve ok. Zaista sve zavisi od vremenskih prilika u toku sutrašnjeg dana i na aerodromu nisu mogli da nam daju precizniju informaciju. To će se znati tek kada budete bili na aerodromu u Beču. Ukoliko budemo dobili neku informaciju od kompanije ranije obavesticemo vas. Po vremenskoj prognozi kako su najavili magle neće biti, pa neće biti preusmeravanje aviona i regularno treba da sleti na aerodrom Nikola Tesla

Rezervacije avio karata

Da pogledate red letenja preko drugih aviokompanija i uporedite cene avio karata za željeni datum i destinaciju kliknite na link Avionske karte za sve destinacije
Na gore navedenom linku možete online rezrevisati karte za svoje putovanje.

Karte možete rezervisati i pozivom broj 0800-085-085 svakog radnog dana (od ponedeljka do petka) od 9h do 20h. Poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karte

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA