Prevoz maloletne dece od 7 i 5 godina

Interesuje me da li neko od avio prevoznika Air Serbia, Air France ili Wizz Air imaju uslugu prevoza maloletne dece od 7 i 5 godina bez pratnje roditelja, naravno na aerodromu bi ih čekao neko? Unapred hvala.

ODGOVOR

Prevoz maloletne dece od 7 i 5 godina je moguć bilo kojom regularnom avio kompanijom, u vašem slučaju Air Serbia i Air France avio kompanijom, dok kod Wizz Air-a deca mogu putovati sama tek sa 14 godina.

Procedura je da nakon napravljene rezervacije prosledite upit na info@aerogaga.com, kako bismo maloletnoj deci obezbedili pratnju. Usluga pratnje se plaća, a cena zavisi od avio kompanije i destinacije do koje deca lete.

Sa kojom god kompanijom da se leti, mora se dati tačan datum rodjenja deteta i podaci o onome ko ispraća i ko dočekuje dete (ime, prezime, tačna adresa, i telefon). Naravno, podrazumeva se i da deca sa sobom ponesu svu potrebnu putnu dokumentaciju.

Da pogledate ponudu letova i rezervišete avionsku kartu kliknite OVDE

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA