Prevoz psa Bišona iz Frankfurta za Beograd

Pozdrav. Zanima me da li je moguć prevoz psa tačnije Bišona(8kg) avionom iz Frankfurta do Beograda oko 9. Januara. I koja aviokompanija podržava ovu uslugu i po kojoj ceni. Hvala

ODGOVOR

Za prevoz vašeg psa Bišona, težine 8 kg avionom potrebna vam je dozvola od veterinarske inspekcije da pas može da predje granicu i naravno dozvola od avio kompanije preko koje putujete. Bitno je da napravite rezervaciju i nama na mail info@aerogaga.com pošaljete zahtev za prevoz psa. Nakon toga čekamo odgovor od avio kompanije i prosledjujemo vam njihove uslove.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Prevoz kućnih ljubimaca avionom

Za sve avio kompanije važi pravilo da već prilikom rezervacije i kupovine karte putnik mora da naglasi da će sa njim putovati i kućni ljubimac. Ovo je obavezno jer je broj kućnih ljubimaca na letovima ograničen. Na Air Serbia letovima dozvoljeno je da povedete ljubimca koji nije teži od 8kg zajedno sa korpom ili kavezom.

Pošaljite nam obavezno upit na mail info@aerogaga.com, navedite dimenzije transportera i težinu zajedno sa ljubimcem. 

Za više informacija kliknite na Prevoz kućnih ljubimaca

Specijalni zahtevi putnika na letu

Ukoliko imate specijalne zahteve koje ne možete bukirati prilikom rezervacije (specijalni prtljag, potrebna su vam invalidska kolica, prevoz sportske opreme, prevoz instrumenata, nepraćeno dete, određeni obrok, prevoz životinja) pošaljite nam mail na info@aerogaga.com

Specijalni zahtevi se u većini slučajeva plaćaju direktno na aerodromu, a mi postavljamo zahtev kompaniji koji je neophodno da bude odobren od strane njih.

Vaš upit prosleđujemo avio kompaniji i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti. Nakon toga možete izvršiti uplatu avio karata

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA