Prevoz psa u Australiju

Poštovani,
imam nesvakidašnjepitanje - naime rođaka koja živi u Australiji u Pertu želi da joj pošaljem kućnog ljubimca - francusku pudlu. Kako se organizuje prevoz životinja, da li je to izvodljivo, šta je potrebno od dokumentacije, da li se pas uspavljuje i koliko košta ovakva usluga?
Neobčna je situacija i stoga se nadam odgovoru.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR

Prevoz životinja je izvodljiv naravno, međutim ne možete psa poslati preko nas. Potrebno je da pas ima svoj pasoš sa spiskom primljenih vakcina, kao i potvrdu od veterinara vezanu za krvnu sliku
Da bi pas putovao sam potrebno je da se obratite špediciji na aerodromu i sa njima dogovorite način transporta. Adresu i kontakt telefon naći ćete na linku Aerodrom Nikola Tesla

Online rezervisanje avionskih karata za Australiju

Da pogledate cene i red letenja svih aviokompanija, kao i da online rezervišete karate kliknite na link Avio karte za Australiju.

Karte možete preko nedelje rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 od 9h do 20h sa fiksnog telefona, odnosno na 062280029 sa mobilnog telefona ili van Srbije.

Plaćanje avio karata

Rezervisane avio karte vikendom i iz inostranstva možete platiti samo Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije.

Ukoliko avio karte rezervišete preko nedelje i plaćanje radite iz Srbije, pored Vise i Master kartice možete platiti i na jedan od sledećih načina

Putno osiguranje za Australiju

Za putovanje van zemlje vam savetujem da imate putno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno jer su troškovi lečenja u stranoj zemlji previsoki u odnosu na samu cenu osiguranja koje vam za slučaj nezgode sve to pokriva.

Online ga možete rezervisati na linku Uniqa putno osiguranje

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA