Procedure i ograničenja na aerodromu

Poštovani,

Sledeceg petka putujem u Barselonu preko Ciriha Swiss Air-om (imam economy light tarifu), a u povratku Lufthansom. Zanima me, da li u ručni prtljag mogu da unesem brijač za jednokratnu upotrebu, čokoladu i šminku (prahovi poput rumenila), da li ta šminka mora ići u providnu kesu sa tečnostima? Takodje me zanimaju dimenzije ručnog prtljaga. Ja imam standardni mali kofer, ali mislim da je duzina 56-56.5 cm (mereno krojačkim metrom)? Razmiljala sam da odem na aerodrom da proverim pre puta. Koliko mi taj 1 cm može praviti problem, da li to neko proverava? Hvala na odgovoru

ODGOVOR

Ako letite samo sa ručnim prtljagom postoje različita ograničenja koja morate poštovati. Brijač za jednokratnu upotrebu nije dozvoljen u ručnom prtljagu, samo u čekiranom. Hranu isto možete poneti samo u koferu ili kupiti na Free Shop-u. Što se tiče šminke tu postoje ograničenja samo za tečnosti, moraju biti u pakovanju od 100 ml, a zatim upakovane u kesu sa Zip zatvaračem. Rumenila i ostale prahove ne morate pakovati sa tečnostima. 

Što se tiče dimenzija svako prekoračenje makar i 1 cm Vam mogu naplatiti. Na aerodromu postoje kalupi u koje morate smestiti ručni prtljag koji nosite. Ukoliko se ne ukapa imaju pravo da Vam naplate prekoračenje. 

Pogledajte video o proceduri i ograničenjima na aerodromu

   

Rezervacija avionske karte

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Beograd Barselona

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA