Promena terminala na aerodromu

Odgovorili ste mi juče što se tiče čekiranja do krajnje destinacije na letu Beograd - Barselona, preko Rima, karta mi je vezana, shvatio sam da se sve čekira (i putnik i prtljag) do Barselone, a kroz Rim se bukvalno protrči, a prtljag se automatski prebaci iz aviona u avion.
E sad me zanima da li je ovako sa obzirom da se u Rimu menja terminal? Avion iz Beograda (leti Jat u kooperaciji sa Alitalijom) sleće na terminal 3, a za Barselonu avion Aliitalija kreće sa terminala 1. Hvala na pomoći. Izvinjavam se ako sam malo dosadan.
Pozdrav.

ODGOVOR

Budite bez brige. Prilikom izlaska iz aviona ćete imati organizovan prevoz do terminala sa koga nastavljate putovanje, tako da će biti sve u redu. Sve što je porebno je da pratite oznake na aerodromu - transit zone i slovnu oznaku za gate. Aerodrom je odlično organizovan i obeležen pa možete bezbrižno da putujete.

Na linku Jeftine avio karte pogledajte ponudu letova i cene za željeni datum putovanja

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pozivom brojeva 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h

Plaćanje avio karata

Cenu avionske karte može platiti na naš račun u Banca Intesa 160-330016-10 i to na jedan od sledećih načina:

Rezervacija traje jedan dan, pa je uplatu potrebno da obavite do kraja dana. Ako uplatu izvršite u pošti ili posle 16h u bilo kojoj banci, neophodno je da nam dostavite skeniranu uplatnicu na mail info@aerogaga.com, kako bismo vam izdali avio kartu do kraja dana.

Druga mogućnost je plaćanje avio karte, odmah online, nakon završene rezervacije Visa ili Master karticom.

Hotelski smeštaj

Ukoliko vam je potreban i hotelski smestaj za vaše putovanje, cene i raspoloživost hotela pogledajte na Hoteli

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja ili bilo koji drugi zahtev potrebno je da direktno kontaktirate hotel

Putno osiguranje Uniqa

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je pozeljno da imate za svoje putovanje i koje vam ja svakako preporučujem.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA