Prtljag na aerodromu u Rimu

Poštovani,
Povratni let iz Barselone za Beograd mi je preko Rima. Avion iz Barselone polece u 6:25, i stize u 8:10 u Rim (termina l).
Iz Rima za Beograd avion mi polece u 16:05 (terminal 3).
Sta se u tom slucaju desava sa prtljagom?
Da li mogu slobodno vreme da provedem u centru Rima?

ODGOVOR

Ukoliko su vam na karti povezani letovi i prtljag ste automatski čekirali u Barseloni za Beograd onda ga ne preuzimate na aerodromu u Rimu već se on ubacuje direktno u avion, pa možete da iskoristite taj period za šetanje po Rimu

Online rezervacija avionskih karata

Na linku Jeftine avio karte pogledajte letove i cene karata za bilo koji datum leta.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, rezervaciju karte možete obaviti odmah online ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli - online booking

Za putovanje do bilo koje destinacije možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli - online rezervacije i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA