Putovanje do Australije

Pre par dana smo postavili pitanje ali posto ne mogu da otvorim mejl, postavicu isto pitanje opet. Moja kuma treba da putuje za Australiju sa detetom od 16 meseci.
Dete ima australijsko drzavljanstvo, pa me zanima da li moze da povede pratioca jer putuje sa malim detetom?
Hvala

ODGOVOR

Putovanje do Australije

Pratnja stjuardese je moguće na svim letovima. Međutim, imajte u vidu da su ove usluge jako skupe i u većini slučajeva za prekookeanske letova za pratioca se naplaćuje karta po najskupljoj tarifi a vi snosite troškove.

Na linku Avionske karte do Australije proverite red letenja i cene za sve moguće datume

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na navedenom linku možete odmah i rezervisati avionsku kartu.

Za bilo kakav savet prilikom rezervacije karte pozovite nas telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Načini plaćanja

Plaćanje avio karata radnim danima iz Srbije je moguće obaviti na neki od sledećih načina:

Ako plaćanje želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije tokom vikenda i praznicima, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Uniqa putno osiguranje za Australiju

Za odlazak u Australiju predlažem vam da imate uplaćeno i putno osiguranje.
Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj, cene i raspoloživost za sve moguće datume pogledajte na linku Australija - online rezervacija hotela

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA