Putovanje sa bebom i putne isprave

Kupila sam kartu da putujem u Srbiju, sa mojim detetom koji ima 20 meseci. Želela bih da se informisem; da li ću imati probleme na granici, jer dete ima prezime svog oca i Francusku licnu kartu, a ja srpski pasoš i svoje prezime. Inače, nismo bili venčani, rastali smo se sud je dodelio dete meni. Ipak brinem da nemam problem. Moj advokat kaze da mi ne treba njegovo odobrenje ali to vazi za ovu zemlju, a za Srbiju ne znam.
Unapred hvala

ODGOVOR

Po informaciji koju mi imamo neophodno je da imate pisanu saglasnost oca overenu u sudu da možete sami da putujete sa bebom van zemlje. Ja bih vam svakako preporučila da za svaki slučaj imate tu potvrdu kod sebe jer se nikada ne zna ko može da vam napravi problem (da li prilikom odlaska ili prilikom povratka)

Red letenja i cene karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju proverite na Jeftine avio karte za ceo svet

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, rezervaciju karte možete obaviti odmah online ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h

  • 062.280.029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je poziv sa fiksnog telefona besplatan

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko načina:

Hoteli

Za putovanje van zemlje možete unapred da rezervišete hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacije i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA