Putovanje sa presedanjem

Putujem za Madrid sa Lufthansom, presedanje u Frankfurtu. Zanima me da li uzimamo prtljag kod sebe kad sletimo u Frankfurtu ili će prtljag biti direktno prebačen u avion za Madrid? Prvi put presedam pa me zanima svaki detalj. Hvala unapred i srdacan pozdrav

ODGOVOR

Putovanje sa presedanjem

Ukoliko ste kupili vezanu avionsku kartu Beograd Madrid, sa međusletanjem u Frankfurtu, sa sobom najčešće nosite samo ručni prtljag, a o ostalom delu prtljaga računa vodi osoblje aerodroma gde imate presedanje i prtljag vas čeka na krajnjoj destinaciji. Međutim, u nekim slučajevima se može dogoditi i da morate da preuzmete sav prtljag prilikom presedanja, ali se to uglavnom dešava samo sa preko-okeanskim letovima, a ne i za letove unutar Evropske unije.

Ukoliko ste kupili dve odvojene avionske karte Beograd - Frankfurt i Frankfurt - Madrid, onda obavezno morate da preuzmete sav prtljag prilikom presedanja i da ga čekirate za naredni let.

Najjeftinije avio karte

Da pogledate ponudu letova za bilo koji datum putovanja i za bilo koju svetsku destinaciju kliknite na link Jeftine avio karte. Unesite destinaciju, datum i tip putovanja (povratni let ili u jednom smeru) i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama. Prikazane cene su konačne, sa svim uračunatim taksama i nemate nikakve dodatne troškove.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da besplatno rezervišete avio karte. Rezervacija najčešće traje 12 sati i u tom periodu ste u obavezi da rezervisane karte platite na način kako to vama najviše odgovara.

Kupovina avio karata preko interneta

Detaljno uputstvo kako možete da kupite aviokarte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Rezervaciju možete uraditi i pozivom na broj 0800-085-085. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za rezervacije iz inostranstva i sa mobilnog telefona pozovite +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje za put u inostranstvo

Ukoliko vam je potrebno i putno osiguranje možete ga online naručiti na linku Osiguranja. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu. Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA