Raspisan konkurs za stjuardese

Poštovani, da li će uskoro biti raspisan konkurs za stjuardese?

ODGOVOR

Raspisan konkurs za stjuardese

Kako svaka kompanija različito određuje termine za održavanje konkursa za stjuardese najbolje je da se obratite svakoj kompaniji pojedinačno i raspitate se detaljnije o uslovima konkursa.

Kontakt telefone i adresu svih kompanija koje imaju predstavništvo u Beograd možete pronaći na linku Avioprevoznici

Cene avio karata

Na linku Jeftine avionske karte svakog momenta možete proveriti trenutne cene avio karata za sve moguće datume i destinacije.
Prikazane cene su sa svim uračunatim taksama i nemate daljih doplata.

Instrukcije kako da rezervišete aviokartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i putem call centra svakog radnog dana od 09h do 20h.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš kontakt telefon je +381-62280029, a za pozive iz Srbije sa fiksnog telefona broj je 0800/085085 i razgovori su besplatni.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje polise može da se obavi online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa putno osiguranje.
Kada popunite formular potrebnim podacima, na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van zemlje, a vi izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte i osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express).

Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA