Ručni prtljag bez točkića

Imam ručni prtljag dimenzije 42×32×25 ali bez točkića, da li je to problem?

ODGOVOR

Ukoliko kofer nema točkiće nije problem, ali ukoliko ima i kofer sa točkićima prelazi dimenziju 42x32x25cm možete da imate problem ukoliko odlučite da putujete kompanijom Wizz Air. Ova dimenzija je ograničenje na njihovim letovima za ručni prtljag. 

Kod RyanAir-a maksimalna dimenzija je 55x40x20cm, a kod regularnih aviokompanija može torba da bude i malo veća, samo je jako važno da težina ne prelazi 7kg.

Kupovina avio karte za Wizz Air

Lowcost kompanijom WizzAir možete da letite iz Niša i Beograda u Srbiji, kao i iz drugih gradova okolnih država. Letovi nisu svakog dana.

Da pogledate cene i pronađete let koji vam najviše odgovara kliknite na link Wizz Air letovi. Na linku su prikazani svi redovi letanja tako da jednostavno i lako možete da obavite kupovinu.

cta-kompletna-ponuda-letova

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA