Sletanje aviona iz Štokholma

U koliko časova sleće avion iz Štoholma veceras?

ODGOVOR

Sletanje Jatovog aviona Boeing 737-300 iz Štokholma večeras (28.03.2012) je u 20:05h

Cene avionskih karata za željeni datum putovanja pogledajte na linku Jeftine avionske karte za Švedsku.

Plaćanje avionske karte

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina: Master ili Visa karticom, Gotovinski, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, Preko Raiffeisen web kredita ili SMS-om, za korisnike Telenor usluge PlatiMo

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je plaćanje preko Visa ili Master kartice.

Ukoliko vam bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije

Hotelski smeštaj u Švedskoj

Ako vam je tokom boravka u Švedskoj potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli u Štokholmu i pogledajte ponudu i cene hotela za 10 noćenja od 28. marta do 7. aprila.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA