Spisak puntika u avionu Beograd Dablin

Da li je moguće da saznam ko sve putuje letom Beograd-Dablin i da li jedna odredjena osoba ima rezervisanu povratnu kartu?

ODGOVOR

Nažalost nije moguće da saznate spisak putnika koji se nalaze u avionu, pre svega zbog zaštite privatnisti svih puntika. Jedina mogućnost je da probate na www.checkmytrip.com da proverite ukoliko imate šifru rezervacije i prezime te osobe. Mi nismo u mogućnosti da vam pomognemo.

Na linku Najjeftiniji letovi pogledajte cene avio karata i respoložive letove kada vi budete odlučili da putujete.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi i komunikacija se obavlja isključivo preko maila info@aerogaga.com. Možete da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp - broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Napomena: obavezan korak za plaćanje karticom je registracija na sajtu (morate preko svog naloga da uradite rezervaciju za obe karte).

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj po najboljim cenama. U toku je promocija portala booking.com na našem sajtu i ponuda je još bolja.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA