Šta sa elektronskom kartom

Po prvi put sam on-line rezervisala kartu i uplatila u banci, tako da nisam baš upućena u dalju proceduru.
Dobila sam e-mailom elektronsku kartu. Šta dalje? :-)
Hvala!

ODGOVOR

Elektronsku kartu koju ste dobili na mail potrebno je da odštampate i ponesete sa sobom na aerodrom. Predaćete je uz pasoš prilikom predaje prtljaga na check pultu, a dobićete boarding pass - kartu za ulazak u avion na kojoj se nalazi broj gate izlaza gde će biti avion, kao i broj mesta u avionu.

Online rezervacija avio karata

Na linku Jeftine avio karte uvek možete da proverite ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pozivom brojeva 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h

Plaćanje avio karata

Uplatu na 160-330016-10 možete obaviti na neki od sledećih načina:

Rezervacija traje jedan dan, pa je uplatu potrebno da obavite do kraja dana. Ako uplatu izvršite u pošti ili posle 16h u bilo kojoj banci, neophodno je da nam dostavite skeniranu uplatnicu na mail info@aerogaga.com, kako bismo vam izdali avio kartu do kraja dana.

Hotelski smestaj

Ukoliko vam je potreban i hotelski smestaj za vaše putovanje, cene i raspoloživost hotela pogledajte na Hoteli

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja ili bilo koji drugi zahtev potrebno je da direktno kontaktirate hotel

Putno osiguranje Uniqa

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je pozeljno da imate za svoje putovanje i koje vam ja svakako preporučujem.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA