Swiss Air rezervacija sedišta

Prilikom rezervacije i plaćanja avionskih karata za London nisam izvršila odabir sedišta, pa me interesuje na koji način to mogu sada da uradim? U pitanju je avio kompanija Swiss Airlines. Hvala!

ODGOVOR

Za kompaniju Swiss Airlines i let koji imate možemo da postavimo upit za sedišta koja želite. Pošaljite nam na mail info@aerogaga.com šifru rezervacije i sedišta koja želite, ali to nije 100% sigurno i zagarantovano (jer aviokompanija ne naplaćuje ovu uslugu). Najbolje je da na samom ček inu budete malo ranije i zaolite šaltersku službenicu da vam da mesta koja želite ili da uradite online check in na sajtu aviokompanije i odaberete sedišta.

Na linku Najjeftiniji letovi online rezervišite avio kartu za svoje naredno putovanje.
Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije. 
Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika. Tada se komunikacija obavlja preko maila info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje karticom.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karte za bilo koju destinaciju. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene.

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hotelski smeštaj. U toku je naša akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA