Tranzitna viza za London

Putujem za SAD preko Londona i interesuje me da li mi je kao državljaninu Srbije neophodna tranzitna viza? Ukoliko jeste molim Vas da mi objasnite proceduru izdavanja iste.
Unapred zahvalna, Biljana

ODGOVOR

Za putovanje preko Londona prema poslednjim podacima koje mi imamo tranzitna viza nije potrebna, ukoliko ne izlazite iz zone međunarodnih letova.

Potrebno je samo da imate dokaz (primer avionske karte) da je Engleska samo deo puta do Amerike i da imate naravno, validnu vizu za Ameriku.

Takodje, za svaki slucaj moj predlog je da pozovete i Englesku ambasadu i detaljno se informišete o svemu.

Kontakt telefon i adresa Britanske ambasade u Beogradu:
Resavska broj 46.
Broj telefona: 011/2645055, 011/3615660, 011/3060900.
Radno vreme ambasade od ponedeljka do četvrtka od 07:00h do 15:30h, petkom od 07:00h do 12:00h.

Detaljnije o ambasadi pročitajte na liku Ambasada Velike Britanije

Cene avio karata

Svakog momenta na linku Avio karte za ceo svet možete proveriti trenutne cene avio karata i odmah rezervisati let koji vam odgovara.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA