Unošenje rakije u avion

Treba da putujem avionom, a moje pitanje je da li mogu da ponesem flašu rakije?

ODGOVOR

Domaću rakiju i bilo koje drugo domaće piće (vino, voćne sirupe) nije moguće nositi. Ovakvi proizvodi spravljeni u kućnoj radinosti bez deklaracije smatraju se opasnošću u zemljama zapadne Evrope.Po zakonima Evropske unije dozvoljeno je proizvoditi domaću rakiju ali se taj proces mora obavljati pod strogim nadzorom stručnih i ovlašćenih lica i uz poštovanje standardnih procedura čime ovi proizvodi dobijaju deklaraciju pa se kasnije i mogu nositi u inostranstvo avionom.

Kupovina avio karte preko interneta

Ukoliko još uvek niste kupili avio kartu predlažem vam da posetite link Jeftine avio karte i proverite cene za sve moguće datume i destinacije

Kada pronađete let koji vam odgovara, na navedenom linku možete rezervisati avionsku kartu online ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

 

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja radnim danima iz Srbije je moguće obaviti na neki od sledećih načina:

  • gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  • preko firme nalogom za prenos
  • e-bankingom
  • Visa ili Master karticom online ili AmericanExpress

 Ako plaćanje želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije tokom vikenda i praznicima, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA