Vueling Airlines bording karte

Postovani,
kupila sam preko Vuelinga online povratne karte Beograd-Barselona-Beograd ali na email su mi stigli Boarding passes na kojima piše samo departure-Barselona, destination-Belgrade. Nije mi jasno da li te Boarding passes treba da pokažem pri polasku na aerodromu Nikola Tesla ili nešto drugo.
Unapred hvala!

ODGOVOR

Ponesite na aerodrom sve papire koje ste dobili od Vuelinga na mail i predajte ih uz pasoš. Da li ste kartu kupili preko našeg sajta www.aerogaga.com ili preko nekog drugog sajta? Pokušala sam po mailu da nađem vašu rezervaciju ali bez uspeha. Ukoliko ste kupili preko našeg sajta karte pošaljite nam na mail info@aerogaga.com šifru rezervacije i imena i prezimena putnika da možemo da proverimo.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu za svoje naredno putovanje kliknite na Jeftini letovi za sve destinacije

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA