Alitalia direktan let Beograd Rim

Potrebne si mi dve povratne karte na relaciji Beograd-Rim sa polaskom 31.10. i povratkom 04.11. Našao sam na vašem sajtu da ih imate po ceni od 30.000 dinara, zanima me da li je cena sa svim taksama, i kako mogu da rezervišem karte s'obzirom da nisam u Srbiji?
Pozdrav

ODGOVOR

Tako je, cena za direktan Alitalia let za navedene datume za dve povratne avio karte iznosi 30.008 dinara, što je po osobi 15.004 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i nemate dodatne troškove.

Avionske karte možete online rezervisati na linku Beograd Rim. Pošto niste u Srbiji, jedina mogućnost za kupovinu avio karata je plaćanje Visa ili Master karticom odmah online prilikom same rezervacije. Imajte u vidu da je potrebno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Ukoliko vam bude bila potrebna moja asistencija prilikom pravljenja rezervacije za avio kartu možete da me pozovete na broj +381-62-280029. Radno vreme korisničke podrške je od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika podrška ne radi i tada mi možete poslati mail na info@aerogaga.com. A možete i WhatsApp i Viber poruku da mi pošaljete na broj +381-69-2800290.

Garantujemo vam da su cene za povratne avio karte do Rima najpovoljnije na našem sajtu. Više o svemu pročitajte na linku Garancija cene.

Ukoliko vam je potreban hotelski smeštaj za planirani boravak u Rimu imamo sjajan predlog za vas. Da pogledate i ponudu koju smo izdvojili za vas u saradnji sa portalom booking.com kliknite na link Rezervacija smeštaja u Rimu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook-u i Twitter-u i budite uvek u toku sa aktuelnim promocijama i novostima iz aviosaobraćaja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA