Beograd Rim low cost

Koja je najjeftinija karta na relaciji Beograd Rim i da li postoje neke low cost kompanije na ovoj relaciji?

ODGOVOR

Najjeftinije do Rima

Najpovoljnije avionske karte na relaciji Beograd - Rim su preko avio kompanije Alitalia. Cena za povratnu kartu se kreće od 99€, zavisno od datuma putovanja.

Takodje, do Rima možete da letite i kompanijom Air Serbia. Letovi postoje svakog dana, a poletanja iz Beograda su u 07:05 četvrtkom i nedeljkom, u 11:55 ponedeljkom, sredom, petkom i subotom, u 17:55 utorkom, četvrtkom i nedeljom i u 18:10 ponedeljkom, sredom i petkom

Low cost letovi do Rima

Za Rim iz Beograda još uvek ne postoje letovi low cost kompanija.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu za željeni termin kliknite na Beograd Rim

Rezervaciju možete uraditi sami na sajtu, ali je jako bitno da se registrujete na našem sajtu i preko svog naloga pravite rezervaciju. Karte možete da platite uplatnicom, ebankingom, preko firme, Visa, Master ili American Express karticom

Ukoliko prvi put kupujete kartu online uputstvo za uplatu pogledajte ovde

Za bilo koji savet ili asistenciju, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i praznicima.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Rima.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter - tu ćete prvi saznati da li trenutno postoji promocija za letove do Rima, a naravno i biti informisani za slučaj da dođe do uvođenja low cost letova iz Beograda.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA