Avio karte Beograd Rim

Koja je cena najjeftinija avio karta na relaciji Beograd Rim i da li postoje neke low cost avio kompanije na ovoj relaciji?

ODGOVOR

Za Rim iz Beograda još uvek ne postoje letovi low cost kompanija.

cta pogledaj letove

Najpovoljnije cene avionske karte na relaciji Beograd - Rim su preko avio kompanije Alitalia. Cena za povratnu kartu se kreće od 99€, zavisno od datuma putovanja.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu za željeni termin kliknite na Beograd Rim

Takodje, do Rima možete da letite i kompanijom Air Serbia. Letovi postoje svakog dana, a poletanja iz Beograda su u 07:05 četvrtkom i nedeljkom, u 11:55 ponedeljkom, sredom, petkom i subotom, u 17:55 utorkom, četvrtkom i nedeljom i u 18:10 ponedeljkom, sredom i petkom.

Low cost letovi do Rima

Rezervaciju možete uraditi sami na sajtu, ali je jako bitno da se registrujete na našem sajtu i preko svog naloga pravite rezervaciju. Karte možete da platite uplatnicom, ebankingom, preko firme, Visa, Master ili American Express karticom

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online uputstvo za uplatu pogledajte ovde

Za bilo koji savet ili asistenciju, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i praznicima.

Najjeftinije cene avio karata do Rima

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avio karata do Rima.

Pratite sve naše aktuelne ponude avio karata preko društvenih mreža: Facebook i Twitter - tu ćete prvi saznati da li trenutno postoji promocija za letove do Rima, a naravno i biti informisani za slučaj da dođe do uvođenja low cost letova iz Beograda.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA