Aviokarta do Splita

Molim za informaciju, rodjaka bi da dodje iz Splita u sledecih 10 dana. Da li postoje direktni letovi za Beograd, sa povratkom? Pozdrav.

ODGOVOR

Direktan let Beograd Split možete rezervisati tek od 12. maja, u narednih 10 dana jedina opcija je da letite sa presedanjem. 

cta pogledaj letove

Najpovoljnija aviokarta do Splita iznosi 331 euro sa svim taksama i ručnim prtljagom do 8 kg. Presedate u Beču, a aviokompanija je Swiss

Kompletnu ponudu svih letova pogledajte na linku Beograd Split

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA