Direktno do Splita van letnje sezone

Poštovani,

Moje pitanje se odnosi na direktan let Beograd- Split van turističke sezone, dakle, nakon 25.09. Naime, na Vašem sajtu stoji informacija da će od navedenog datuma do 06.06. (dakle, van turističke sezone) direktne letove jednom nedeljno (utorkom u 19.15 h) iz Beograda obavljati kompanija Croatia airlines. Međutim, pri pokušaju da odaberem i rezervišem let u decembru dobijam informaciju da takav let ne postoji. Stoga sam želela da proverim sa Vama tačnost informacije o direktnim letovima iz Beograda do Splita van turističke sezone. Takođe, na vašem sajtu nije navedeno kada bi kompanija Croatia Airlines obavljala povratni let iz Splita do Beograda u gore navedenom periodu.

ODGOVOR

Nakon 25. septembra možete leteti direktno do Splita samo do 27. oktobra. Nakon toga ne postoji direktan let i jedina je mogućnost da do Splita letite sa presedanjem.

cta pogledaj letove

Da pogledate kompletan red letenja i termine polaska kliknite na Red letenja Beograd Split

Ponudu letova pogledajte OVDE

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA