Let Beograd Brač

Da li postoji neki let iz Beograda do Brača?

ODGOVOR

Direktan let Beograd Brač ne postoji, ali vam preporučujemo da letite kompanijom Air Serbia ili Croatia airlines direktno iz Beograda za Split, a nakon toga pronađete odgovarajući transfer do Brača.

Najpovoljnija opcija za dolazak od Splita do Brača je za putovanje brzim brodom na relaciji JELSA (Hvar) – BOL (Brač) – SPLIT. U Splitu se ukrcajte na ovaj brzi brod koji putnike ostavlja u Bolu (na Braču), a zatim nastavlja za Hvar. Sezonski red vožnje važi za period 03.06-02.10, a detalje o vremenu polaska iz Splita i dolaska u Split pogledajte ovde.

Postoji još jedna povoljna opcija, a to je za putovanje trajektom iz Splita za Supetar (grad na Braču). Trajekti u toku sezone saobraćaju na otprilike svaka sat do sat i po vreena. Vožnja trajektom Supetar Split traje od 50 minuta do sat vremena.

Ovde možete pogledati red vožnje na relaciji Split Supetar i Supetar Split, koji važi od 02.06-02.10.

Na linku Beograd Split možete pogledati kompletan raspored letova i ponude avio kompanija za ove datume putovanja, a na istom linku se može obaviti i rezervacija i kupovina avio karte.

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije i kupovine avio karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA