Prevoz od aerodroma do luke u Splitu

Rezervisala bih let iz Beograda za Split, povratni, od 11.08 do 21.08. Kada je izašao red letenja preko Croatia Airlines bio je precrtan koferčić. Interesuje me da li to znači da uopšte nije dozvoljen prtljag? Drugo pitanje je da li od aerodroma u Splitu postoji autobus koji vozi do luke Split jer želim da putujem na Vis? Molim da mi odgovorite u toku dana kako bih izvršila rezervaciju i uplatu. Gde se preuzimaju karte?

ODGOVOR

Ukoliko vam u prikazu stoji precrtan koferčić to znači da čekirani prtljag nije uključen u cenu karte, ali ga svakako možete doplatite. Ručni prtljag i sve takse su uključene. Kako bismo proverili tačan iznos doplate predlažem da napravite rezervaciju i da nam na info@aerogaga.com pošaljete upit da proverimo cenu. Navedite obavezno šifru rezervacije. 

Autobus kompanije Pleso vrši prevoz putnika između Splitskog aerodroma i glavne autobuske stanice. Trajektna luka se nalazi 100 m od stanice. Vozni red autobusa zavisi od sezone, ali pravilo je da autobus s aerodroma polazi 30 minuta nakon dolaska predviđenog leta, a sa glavne autobusne stanice polazi 2 sata pre polaska predviđenog leta. 

Karta u jednom smeru košta 30 kuna, dok je cena dnevne karte 40 kn. Možete ih kupiti i u autobusu. Takođe vozaču možete za jednosmernu kartu platiti i 5 Eura. 

cta pogledaj letove

Za rezervaciju kliknite na Beograd Split

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA