Aranžman za Tenerife

Potreban mi je aranzman ili samo avio karte od Beograda do Tenerifa, povratna u periodu od 25. do 30.08. polazak, povratak posle 9,10 dana za 2 odrasle osobe i jedno dete 5 god.?

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Tenerife za termin 26. avgust - 05. septembra za jednu odraslu osobu 370€, a za dete od 5 godina 355€. Let je sa jednim međusletanje u Cirihu, avio kompanije Swiss Air

Da pogledate ponudu i online rezervišete karte kliknite na Beograd Tenerife

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama. Plaćanje je isključivo kreditnom karticom Visa ili Master.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA