Avio karta Zagreb Tenerife

Zanima me cijena povratne karte iz Hrvatske za Tenerife?
Hvala

ODGOVOR

Letovi za Tenerife

cta pogledaj letove

Cena povatne avionske karte mnogo zavisi od toga iz kog grada u Hrvatskoj želite da pođete, od datuma putovanja, kao i od broja raspoloživih mesta na letu.

Preporučujem vam da popunite masku sa leve strane i proverite cene karata za planirani datum putovanje. U polje Polazak iz unesite kod aerodroma sa koga želite da krenete (ZAG, ako biste pošli iz Zagreba), u polje Sletanje u unesite TCI (za Tenerife), iz kalenara izaberite datume leta i dobićete ponudu letova sa cenama u koje su uračunate sve takse.

Trenutno najpovoljnija cena karte za putovanje tokom letnje sezone je za let sa avio kompanijom Air France i iznosi 77.303 dinara sa svim uračunatim taksama.

Ponudu za let pogledajte na linku Avio karta Zagreb Tenerife. Ako vam ponuđeni let odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite do kraja dana.

 Na linku Aviokarte do Tenerifa proverite cene za bilo koji datum putovanja.

Uputstvo za kupovinu

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je i 0800-085085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA