Aviokarte do Tenerifa

Poštovani,

Zanima me kompletna procedura leta do tenerifa? Da li je to charter let i da li zavisi od broja putnika? Odakle se poleće? Da li ima obezbedjen transport do aerodroma i do hotela na tenerifima? Koja je cena?

Pozdrav, Nemanja

ODGOVOR

Let do Tenerifa možete rezervisati za datum putovanja koji Vama odgovara. To nije charter let ne zavisi od broja putnika, već let regularnom aviokompanijom. Ukoliko želite da letite iz Srbije polazak je sa aerodroma Nikola Tesla. Transport morate obezbediti u sopstvenoj režiji, mi smo portal samo za prodaju aviokarata. 

Aviokarte do Tenerifa

Najpovoljnija avionska karta do Tenerifa iznosi 361 euro sa svim uključenim taksama. U dolasku letite preko Amsterdama, a u povratku preko Madrida i Amsterdama. Let obavlja KLM aviokompanija. 

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Tenerife

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA