Avionska karta za Tenerife, hoteli

Interesuje me koliko košta povratna avio karta sa svim taksama za odraslu osobu i za dete od 15 godina na relaciji Beograd - Tenerife i kakav je program putovanja?
Da li se preseda i gde, i da li se nesto dodatno placa?
Hvala,

ODGOVOR

Avionska karta za Tenerife

Kako cene svih avio karata zavise od datuma putovanja najbolja varijanta je da popunite masku sa leve strane i proverite ponudu za željene datume.
U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite TFN (za Tenerife severni aerodrom) ili TFS (za Tenerife južni aerodrom), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama. Na drugoj strani dobijate dobijate ukupnu cenu za dve karte, a na 3.koraku cenu po osobi.

Na linku Avionske karte za Tenerife , takođe, možete proveriti cene za sve moguće datume leta

Uputstvo za kupovinu

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Rezervacija hotela preko interneta

Na linku Hoteli na Tenerifama pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Potrebno je izaberete zemlju i grad, datume dolaska i odlaska i tip sobe. Dobićete ponudu svih raspoloživih hotela sa ukupnom cenom za navedeni broj dana boravka na Tenerifama.

Kada izaberete hotel koji vam najviše odgovara po lokaciji, ceni i sadržaju, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o osobama koje će odsesti u hotelu. Napomenula bih vam samo da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Za sve promene u vezi rezervisanog hotelskog smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje na Tenerife poželjno je da kupite i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA