Avionska linija Beograd Tenerife

Potrebna mi je informacija o tome da li postoji avionska linija Beograd - Tenerife? Ako postoji, koja je cena povratne karte? Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
Marica Kulić

ODGOVOR

Avio karte za Kanarska ostrva

Postoji avionska linija Beograd Tenerife, samo nije u pitanju direktan let već tokom putovanja imate 2 međusletanja.
Cena povratne avionske karte mnogo zavisi od datuma putovanja, a trenutno najpovoljnija cena karte za putovanje tokom letnje sezone je za let sa avio kompanijom Alitalia i iznosi 68.087 dinara sa svim uračunatim taksama.

Tokom putovanja imate 2 međusletanja u Madridu i Rimu.
Polazak iz Beograda je 6. jula u 7h, a na Tenerife slećete u 20.30h.
Povratak sa Tenerifa je 20. jula u 7.25h, a u Beograd stižete u 17.40h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let Beograd Tenerife. Ako vam ponuđeni let odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite do kraja dana.

Na linku Aviokarte za Tenerife proverite cene za bilo koji datum putovanja.

Uputstvo za kupovinu

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje na Tenerife poželjno je da kupite i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Tenerife - online rezervacija hotela

Na linku Hoteli na Tenerifama pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Kada izaberete hotel koji vam najviše odgovara po lokaciji, ceni i sadržaju, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o osobama koje će odsesti u hotelu. Napomenula bih vam samo da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Za sve promene u vezi rezervisanog hotelskog smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA