Beograd - Tenerife avionske karte cene

Suprug i ja bismo putovali na Tenerife sa bebom koja će u vreme putovanja imati 8 meseci. Datum još nismo odredili, išli bismo u oktobru, jedini je uslov da bude petak jer su smene u hotelu petkom i da let nije preko Nemačke jer tad imamo čak 3 presedanja. Koja je najpovoljnija varijanta za nas?
Unapred zahvalna.

ODGOVOR

Avionske karte na relaciji Beograd - Tenerife koje imamo u ponudi su sve preko Nemačke, ali sa dva presedenja. Najjeftinija i najekonomičnija varijanta za vas troje je da krenete u petak 15.10.2010., a da se vratite ili 25.10.2010. ili 29.10.2010. godine (pošto niste naveli koliko dana bi ostali) ali je cena u svakom slučaju ista za oba datuma povratka. Imate dva presedanja u oba pravca - preko Frankfurta i preko Madrida.

Cena avionskih karata za vas troje je ukupno 85923 dinara. Karte možete kupiti odmah online na našem sajtu, na mail će vam stići predračun čija je važnost 12h i po kome je potrebno da izvršite uplatu. Nakon evidentirane uplate na mail će va stići elektronske karte sa kojima možete da putujete.

Detalje leta možete pogledati na slici:

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA