Beograd Tenerife, najjeftinija avio karta

Poštovani,
Zanima me povratna avionska karta Beograd-Tenerife-Beograd. Polazak je 06.12. za 2 odrasle osobe i dijete (6 godina). Ostajemo 15 dana.
Hvala.

ODGOVOR

Beograd Tenerife

cta pogledaj letove

Na relaciji Beograd Tenerife najjeftinija avio karta za dve odrasle osobe i dete od 6 godina je za polazak u četvrtak 06.12. u 08:40h, a povratak za 15 dana u 11:55h iznosi 41.308 dinara - cena zje po osobi. U odlasku let je preko Amsterdama i Madrida, a u povratku preko Dizeldorfa i Beča.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd Tenerife

Na linku Avionske karte za Tenerife proverite red letenja i cene za druge datume

Rezervacija i kupovina avio karata

Instrukcije kako da kroz nekoliko jednostavnih koraka rezervišete avio kartu pročitajte na linku Uputstvo za online kupovinu.
Ako vam je potreban neki savet vezano za kupovinu avio karata pozovite nas radnim danima u periodu 9-20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800.085.085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381.62.280.029

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata je moguće obaviti radnim danima iz Srbije na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, Visa ili Master karticom online

Ako plaćanje želite da obavite tokom vikenda, praznicima ili iz inostranstva, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA