Beograd Tenerife najjeftinija aviokarta

Koliko iznosi najjeftinija avio-karta iz Beograda za Tenerife u periodu od 18.09. do 25.09. ili do 02.10.?
Hvala

ODGOVOR

Beograd Tenerife najjeftinija aviokarta

Najjeftinija avio karta na relaciji Beograd Tenerife je za polazak u utorak 18.09. a povratak za dve nedelje 02.10.2012.godine. Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 64.389 dinara.
U odlasku let je preko Pariza i Barselone i traje 10 sati i 30 minuta, a u povratku preko Rima i Madrida i traje 9 sati i 15 minuta.
Da pogledate ponudu za navedeni datum kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Tenerife TCI

Na linku Avionske karte za Tenerife proverite red letenja i cene za druge termine leta

Putno osiguranje

Za putovanje na Tenerife poželjno je da kupite i putno zdravstveno osiguranje.
Potrebno je da popunite podatke na linku Uniqa putno osiguranje i sistem će obračunati cenu za uplatu. Ukoliko želite da nastavite sa kupovinom kliknite na "Želim da kupim osiguranje".

Uputstvo kako da uplatite obračunati iznos dobićete mail-om, a nakon evidentirane uplate polisu osiguranja takođe dobijate mail-om

Rezervaciije i plaćanje avio karata i polise osiguranja

Ako vam je priliko rezervacije potreban neki savet, pozovite nas telefonom:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata i putnog osiguranja radnim danima iz Srbije je moguće obaviti na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, Visa ili Master karticom online, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om, za korisnike Telenor usluge PlatiMo

Ako plaćanje želite da obavite tokom vikenda, praznicima ili iz inostranstva, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Tenerife - online rezervacija hotela

Za boravak na Tenerifama možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj.
Na raspolaganju vam je veliki broj hotela, a ponudu i cene smeštaja u pogledajte na linku Hoteli -Tenerife.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA