Budimpešta Tenerife let

Poštovani,
zanima me najpovoljnija opcija povratnog leta iz Beograda ili Budimpešte ili Temišvara do Tenerifa. Period je jun mesec, a raspon 14/15 dana. Jel biste mogli da mi iskalkulišete najbolju opciju?
Hvala unapred.
Pozdrav,
Predrag

ODGOVOR

Najbolja opcija je da letite iz Budimpešte. Cena povrane avio karte se kreće od 280 evra za poletanje 07. juna, a povratak za nedelju dana. Najbolje bi bilo da kliknete na link Budimpešta Tenerife i pogledate sve raspoložive letove.

rezervisi-avio-kartu-dugme

Takodje, možete sami da popunite masku sa leve strane i unesete željene datume putovanja. Za Budimpeštu unesite BUD, a za Tenerife TCI. Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi poređani od najjeftinijeg ka najskupljem. Kada pronađete red letenja koji vam najviše odgovara i cenu možete online da uradite rezervaciju.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA