Direktan let za Tenerife

Poštovani,

Zanima me najpovoljnija opcija leta za Tenerife, datum putovanja je 25. februar, a povratak 4. mart, ali nije fiksan datum, može i dan, dva pre i nakon navedenih datuma. Bilo bi dobro da je direktan let bez presedanja.

ODGOVOR

Direktan let za Tenerife ne postoji, ali sa presedanjem cena iznosi 363 eura. Let je sa jednim presedanjem, u dolasku je pauza u Dizeldorfu, a u povratku u Beču. Avio kompanija je Air Serbia.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Tenerife

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA