Jeftine aviokarte za Tenerife, hoteli

Koja je najjeftinija cena karte Beograd -Tenerife, za dve odrasle osobe, sredinom jula ili sredinom septembra? U obzir dolaze i low-cost kompanije, ako radite tu vrstu rezervacija. Hvala!

ODGOVOR

Avionske karte do Tenerifa

Trenutno najpovoljnija cena za putovanje do Tenerifa je let sa avio kompanijom Alitalia sa dva međusletanja, u Rimu i Madridu. Ukupna cena za 2 povratne avio karte sa svim uračunatim taksama je 135.426 dinara.

Po ovoj ceni let imate i sredinom jula i sredinom septembra, pa ponude možete pogledati na linkovima:

Povratne aviokarte Beograd Tenerife 1507 - 2207

Povratne aviokarte Beograd Tenerife 1509 - 2209

Ako vam neki od ova dva predložena leta odgovara, karte možete rezervisati na navedenim linkovima, a plaćanje je potrebno da obavite tokom istog dana kada radite i rezervaciju.

Ukoliko vam je prilikom rezervacije karata potreban neki savet, pozovite nas telefonom:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za bilo koji drugi datum putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte za Tenerife.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje na Kanarska ostrva preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Opcije za plaćanje

Za plaćanje avionskih karata i polise osiguranja imate na raspolaganju nekoliko opcija:

Hoteli na Tenerifama

Za vaše putovanje na Kanarska ostrva možete odmah online rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene proverite na linku Hoteli na Tenerifama.

Kada pronađete hotel u kome biste voleli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA