Let do Tenerifa

Poštovani, Zanimaju me povratne avionske karte za Tenerife (Sauth aerodorom) iz Beograda. Videla sam da Swiss ima ponudu sa presedanjem u Cirihu, ali su čekanja na sledeći let baš duga (i do 14 sati). Karte su nam potrebne za septembar u bilo koje vreme u toku tog meseca. Molim vas da me obavestite o tome koliko koštaju najjeftinije dostupne karte, za dve odrasle osobe u ekonomskoj klasi. Takođe, molim vas da imate u vidu da bismo početkom sledećeg meseca rezervisali i uplatili karte, tako da možda postoji mogućnost za neki popust, jer vršimo rezervaciju 4 meseca unapred. Unapred zahvalna na odgovoru. Srdačan pozdrav, Jelena Viktorović

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Tenerife (TFS) iznosi 476€ sa uključenim svim taksama. Let je preko Berlina avio kompanijom Air Berlin. Najbolja je kupovina avio karte što ranije. 

Da pogledate ponudu za planirane datume putovanja kliknite na Beograd Tenerife

Na istom linku možete odmah i rezervisati let.

Let možete rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite +381-62-28-00-29.

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako plaćanje želite da izvršite van Srbije kliknite ovde. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Tenerife. Uverite se u to na linku Garancija
Da pogledate i ponudu hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA