Let za Tenerife, Alitalia

Molim vas, možete li mi reći koliko bi koštale povratne avionske karte za dve odrasle osobe i dete od 4 godine do Tenerifa, period juli - avgust?
Hvala

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za dve odrasle osobe i jedno dete za povratni let do Tenerifa je preko Alitalia avio kompanije i iznosi 194.343 dinara za sva tri putnika.

cta-kompletna-ponuda-letova

Poletanje je 04.07., a povratak 13.07, letite preko Rima i Madrida u oba smera.

Da pogledate red letenja, uporedite cene sa drugim aviokompanijama i online rezervišete karte kliknite ne Letovi za Tenerife

Rezervacija i kupovina avio karata

Instrukcije kako da kroz četiri jednostavna koraka rezervišete avio kartu pročitajte na linku Uputstvo za online kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800 085 085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381 62 280 029
  • Viber i WhatsApp na 069 280 0290

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata je moguće obaviti radnim danima iz Srbije na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, Visa ili Master karticom online

Ako plaćanje želite da obavite tokom vikenda, praznicima ili iz inostranstva, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Putničko osiguranje za Tenerife

Za putovanje ne Tenerife poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete online naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Potrebno je da popunite formular traženim podacima i putem maila će vam stići instrukcije za uplatu, a nakon evidentirane uplate polisu osiguranja dobijate mail-om.

Rezervacija hotela na Tenerifama

Možete odmah da rezervišete i hotelski smeštaj za boravak na Tenerifama, a ponudu i cene hotela pogledajte na linku Tenerife - online hoteli.

Kada pronađete hotel u kome biste voleli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA