Najbolji let Beograd Tenerife

Kako iz Beograda najbolje doći na Tenerife?

ODGOVOR

Iz Beograda do Tenerifa je najbolje stići avionom. Cena povratne avio karte zavisi od datuma putovanja i kreće se od 400 do 600eur.

Na linku Avionske karte za Tenerife proverite cene karata za željeni datum putovanja.

Rezervacija i kupovina avio karata

Instrukcije kako da kroz nekoliko jednostavnih koraka rezervišete avio kartu pročitajte na linku Uputstvo za online kupovinu.
Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu 9-20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800.085.085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381.62.280.029

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata je moguće obaviti radnim danima iz Srbije na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, Visa ili Master karticom online, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om, za korisnike Telenor usluge PlatiMo

Ako plaćanje želite da obavite tokom vikenda, praznicima ili iz inostranstva, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Putničko osiguranje za Tenerife

Za putovanje ne Tenerife poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete online naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.

Potrebno je da popunite formular traženim podacima i putem maila će vam stići instrukcije za uplatu. Nakon izvršene uplate polisu osiguranja dobijate mail-om.


Rezervacija hotela na Tenerifama

Možete odmah da rezervišete i hotelski smeštaj za boravak na Tenerifama, a ponudu i cene hotela pogledajte na linku Tenerife - online hoteli.

Kada pronađete hotel u kome biste voleli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA