Najpovoljnija avio karta za Tenerife

Koliko bi iznosila najjeftinija povratna karta, sa taksama za 1 odraslu osobu i dete 12 god u periodu krajem juna 2012. za Tenerife sa povratkom za 8 dana, sa presedanjem u Barseloni i da li je to jedno presedanje?

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta za Tenerife

Najpovoljnija cena za dve avio karte za Tenerife za jednu odraslu osobu i jedno dete je 98.490 dinara. Letite preko Lufthansa avio kompanije preko Frankfurta i Madrida. Ova cena se odnosi na poletanje 22.06.2012. godine a povratak za osam dana 30.06.2012.

Da rezervišete karte za ovaj let ili pogledate cene za neki drugi datum putovanja kliknite na Beograd Tenerife

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Uniqa osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu. Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA