Najpovoljniji let za Tenerife

Postovanje da li mi mozete reci za Tenerife od 25.jula do 25.avgusta najpovoljnije cene i najpovoljniji odlazak i povratak bez mnogo presedanja.

ODGOVOR

Najpovoljniji let za Tenerife

Na relaciji Beograd Tenerife najjeftinija avio karta je za polazak u četvrtak 26.07. i povratak u četvrtak 16.08.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 78.162 dinara.
U odlasku let je preko Pariza i Madrida i traje 12 sati, a u povratku preko Rima i Madrida i traje 9 sati.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Tenerife TCI

Na linku Avionske karte za Tenerife proverite red letenja i cene karata za druge datume

Rezervacija i kupovina avio karata

Instrukcije kako da kroz nekoliko jednostavnih koraka rezervišete avio kartu pročitajte na linku Uputstvo za online kupovinu.
Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu 9-20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800.085.085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381.62.280.029

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata je moguće obaviti radnim danima iz Srbije na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, Visa ili Master karticom online, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om, za korisnike Telenor usluge PlatiMo

Ako plaćanje želite da obavite tokom vikenda, praznicima ili iz inostranstva, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Putničko osiguranje za Tenerife

Za putovanje ne Tenerife poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete online naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.

Potrebno je da popunite formular traženim podacima i putem maila će vam stići instrukcije za uplatu. Nakon izvršene uplate polisu osiguranja dobijate mail-om.


Rezervacija hotela na Tenerifama

Možete odmah da rezervišete i hotelski smeštaj za boravak na Tenerifama, a ponudu i cene hotela pogledajte na linku Tenerife - online hoteli.

Kada pronađete hotel u kome biste voleli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA