Podgorica Tenerife, najpovoljnija konekcija

Molim Vas da mi pošaljete najpovoljniju konekciju za relaciju Podgorica-Tenerife-Podgorica za dvije odrasle osobe i jedno dijete od tri godine za okvirni period od 20-29 avgusta.
Hvala!

ODGOVOR

Cena tri povratne avio karte na reaciji Podgorica Tenerife za navedene datume je preko 5000eura. Predlažem vam da letite iz Beograda. Cena za Alitalia let preko Rima i Madrida za tri osobe iznosi 195.206 dinara (1689 evra). A povratna avio karta na relaciji Podgorica Beograd po osobi iznosi 99 evra. Ukoliko vam naravno odgovara, let iz Beograda se svakako više isplati.

Da pogledate red letenja za navedene datume kliknite na linkove Podgorica Tenerife i Beograd Tenerife (biće prikazana cena za 2 odrasle osobe i 1 dete) i online rezervišite let koji vam najviše odgovara

Za slučaj da odlučite da letite iz Beograda, cene avionskih karata pogledajte na linku Podgorica Beograd - na istom ovom linku možete i rezervisati karte.

Avio karte možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Tenerife. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli na Tenerifama - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA