Povratna avio karta do Tenerifa

Interesuje me najjeftinija karta za osam dana na Tenerifima (petak polazak, petak povratak), a moguć period je od 16.03.2012 pa do 15.06.2012. Kada imate najpovoljniji prevoz? S poštovanjem, Goca

ODGOVOR

Povratna avio karta do Tenerifa

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i cene se mogu međusobno mnogo razlikovati od dana do dana leta. Zato je najbolje da popunite masku sa leve strane: za Polazak iz unesite BEG (za poletanje iz Beograda), za Sletanje u unesite TCI (za Tenerife), iz kalendara izaberite datum kada biste putovali i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za taj termin.

Najjeftinija povratna karta koju sam vam pronašla je za polazak 27.04.2012. i povratak 04.05.2012. Cena karte je 46.594 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavljaju avio kompanija Lufthansa i Spanair, sa po 2 međusletanja.
Polazak iz Beograda je u petak 27.04.2012. u 6.30h. Nakon međusletanja u Minhenu i Madridu, na Tenerife slećete u 16.25h.
Povratak sa Tenerifa je u petak 04.05.2012. u 7.15h i nakon 2 međusletanja (Madrid i Frankfurt), u Beograd stižete u 23.15h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avio karta Beograd Tenerife. Ako vam let odgovara, na istom linku možete odmah da rezervišete kartu, a plaćanje je potrebno da se obavi u roku od 12 sati.

Ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezeravcije, detaljno uputstvo pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA