Povratne aviokarte do Tenerifa

Poštovani,
Molim vas pošaljite mi najpovoljniju cenu avionske karte za dve osobe za Tenerife, za termin od 6. do 14. jula ili 13. do 21. jula 2012. godine. Nije problem i ako je sa presedanjima.

Hvala

ODGOVOR

Povratne aviokarte do Tenerifa

Do Tenerifa nema direktnog leta iz Beograda i svi letovi su sa 1 ili 2 međusletanja.
Ista je cena povratne avionske karte za oba perioda putovanja, a trenutno najpovoljnija cena za 2 povratne aviokarte sa svim uračunatim taksama iznosi 134.812 dinara.

Let obavlja avio kompanija Alitalia, sa međusletanjima u Rimu i Madridu, a ponudu za putovanje u periodu od 6.7.2012. do 14.7.2012. možete pogledati na linku Povratna avionska karta Beograd Tenerife.

Polazak iz Beograda je 6.7.2012. u 7h, a nakon dva međusletanja na Tenerife (aerodrom na severu) slećete u 20.30h.
Povratak sa Tenerifa je 14.7.2012. u 7.25h, a posle dva međusletanja u Beograd stižete u 17.40h.

Ako vam predloženi let odgovara, na prethodno navedenom linku možete odmah da rezervišete aviokarte, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

Rezervaciju karata možete obaviti i telefonom, radnim danima od 9h do 20h. Pozovite nas na sledeće brojeve:

  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona

Na linku Jeftine aviokarte za Kanarska ostrva pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji drugi datum leta.

Zdravstveno putno osiguranje

Za vaš boravak na Kanarskim ostrvima poželjno je da imate plaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa zdravstveno osiguranje. Nakon unosa traženih podataka u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Opcije za plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja

Avionske karte i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Hoteli na Tenerifama

Za boravak na Tenerifama možete unapred da rezervišete sebi i smeštaj. Kliknite na link Hoteli na Kanarskim ostrvima i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja.

Izaberite zemlju i grad gde želite da odsednete, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti u hotelu. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA