Povratne karte Beograd Tenerife, hoteli

Molim Vas da mi dostavite najpovoljniju ponudu za dve povratne karte na relaciji Beograd - Tenerife Sur (TFS) za juni mesec 2012.
Hvala unapred.

ODGOVOR

Povratne karte Beograd Tenerife

Najjeftinija povratna karta na relaciji Beograd Tenerife (aerodrom Su Reina Sofia) za let u junu mesecu iznosi 49.082 dinara, pa je za dve karte ukupna suma 98.164 dinara.
Cena karte je za polazak u ponedeljak 04.06. a povratak u utorak 19.06.2012.godine.
U oba smera let je preko Ciriha i Ženeve.
Da pogledate ponudu, svih letova za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio kartekliknite na Beograd BEG Tenerife TFN

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte za Tenerife

Putno osiguranje

Za putovanje na Tenerife poželjno je da kupite i putno zdravstveno osiguranje.
Potrebno je da popunite podatke na linku Uniqa putno osiguranje i sistem će obračunati cenu za uplatu. Ukoliko želite da nastavite sa kupovinom kliknite na "Želim da kupim osiguranje".

Uputstvo kako da uplatite obračunati iznos dobićete mail-om, a nakon evidentirane uplate polisu osiguranja takođe dobijate mail-om

Rezervaciije i plaćanje avio karata i polise osiguranja

Ako vam je priliko rezervacije potreban neki savet, pozovite nas telefonom:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata i putnog osiguranja radnim danima iz Srbije je moguće obaviti na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, Visa ili Master karticom online, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om, za korisnike Telenor usluge PlatiMo

Ako plaćanje želite da obavite tokom vikenda, praznicima ili iz inostranstva, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

Tenerife - online rezervacija hotela

Za boravak na Tenerifama možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj.
Na raspolaganju vam je veliki broj hotela, a ponudu i cene smeštaja u pogledajte na linku Hoteli -Tenerife.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA