Prevoz do tenerifa

Interesuje me cena najjeftinije povratne karte za Tenerife za tročlanu porodicu (dete 9 god.) u periodu od 24.08.2011. do 02.09.2011.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne karte za Tenerife je 44.596 dinara za odraslu osobu, ali sa noćenjem u Barseloni, pa vam to ne preporučujem jer će vas hotel koštati mnogo više nego karta kojom stićete na Tenerife istog dana.

Preporučujem vam let Spanair aviokompanije, prevoz do Tenerifa po ceni od 45.884 dinara. Cene su iste i za odrasle i za dete, pa je cena karte za vas troje sa svim uračunatim dodatnim taksama 139.639 dinara

Da pogledate cene i preko drugih aviokompanija kliknite na link Povratne karte za Tenerife

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA