Temperature vazduha i mora na Tenerifama

Zanima me kakvo je vreme na Tenerifima u martu, koja je prosečna temperatura vazduha i mora tj. okeana i koja bi bila najniža cena za 2 povratne karte za 7 noćenja, 8 dana u martu. Datum nije bitan,samo da bude najniža cena u martu za odraslu osobu i dete od 13 godina. Pozz, Snežana

ODGOVOR

U martu je prosečna temperatura vazduha oko 17 stepeni Celzijusa, najviše temperature su do 24 stepena, a najniže oko 13 stepeni Celzijusa. Dan traje 9 sati, ima 11 kišnih dana u martu, a prosečna količina padavina je 42mm/m2. Temperatura mora je oko 19C.

Najjeftinija varijanta koju imamo u ponudi je let preko kompanije Swiss sa pauzom u Cirihu i u odlasku i u povratku.

Iz Beograda polećete 10. marta u 9 časova i 30 minuta, pauza u Cirihu je sat vremena i 30 minuta, u Tenerife slećete u 16 sati i 35 minuta.

Povratak sa Tenerifa je 17. marta u 17 časova i 25 minuta, vreme trajanja pauze je 13 sati i 35 minuta i to preko noći, polazak iz Ciriha za Beograd je u 12 sati i 20 minuta, gde stižete u 14 časova.

Za pretragu letova drugih avio kompanija kliknite na Najjeftinije do Tenerifa.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter .

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA