Avio karta Beograd Tivat

Koja je najpovoljnija cena povratne avio karte za direktan let Beograd Tivat za polazak 16.06. i povratak 23.06.? Sta je sve ukljuceno u cenu avio karte od taksa i prtljaga?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Tivat za polazak 16.06. i povratak 23.06. iznosi 117€ kompanijom Montenegro za polazak u 06:50 i povratak u 08:15. U cenu su uključene sve takse i veliki prtljag do 23 kg.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Tivat 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA